A membership program bemutatása

A membership program bemutatása

 

Fontosnak tartjuk az egyéni értékek felismerését, a természetes szépség megőrzését és helyreállítását, valamint a tudatos bőrápolást, mely manapság mindenki számára elérhető kell, hogy legyen. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, néha szükség van egy kis külső segítségre is. Ezért alkottuk meg Membership programunkat a drágakövek varázslatos erejével. A drágakövek mind egyediek, ellenállóak, színesek, értékesek és a megfelelő kézben művelve ragyogóak.

A kedvezményrendszer célja, hogy a saját igényeid alapján kézzel foghatóan támogassunk a tudatos bőrápolásban. Ezt az éves szinten nálunk elköltött összegek elemzése alapján tudjuk megtenni. Akár a nagy beavatkozásokat keresed, akár csak rendszeresen foglalkozol bőröd egészségével, éves szinten minden bizonnyal észrevétlenül, mégis komoly összegeket költesz el. Ez még inkább igaz, ha a bőrgyógyászati, kozmetikai és esztétika kiadások összeadódnak.

Tagsági programunk keretében mostantól egy felületen átláthatod az összes kezelésed, részletesen olvashatsz a beavatkozásokról és exkluzív ajánlatokat kaphatsz. A bővebb információk és kényelem mellett egy drágakő megszerzése után pedig fix százalékos kedvezményt kapsz tőlünk, melyet felhasználhatsz a költéseid során.

 

✦ A SMARAGD MEGSZERZÉSE ✦

A smaragd megszerzéséhez szükséges éves költés: 300.000 Ft*
A kedvezmény mértéke: 5%

 ✦ A ZAFÍR MEGSZERZÉSE ✦

A zafír megszerzéséhez szükséges éves költés: 600.000 Ft*
A kedvezmény mértéke: 7%

✦ A RUBIN MEGSZERZÉSE ✦

A rubin megszerzéséhez szükséges éves költés: 900.000 Ft*
A kedvezmény mértéke: 10%

 

*Egy drágakő megszerzésére 1 év áll rendelkezésedre. Amennyiben megszerezted, annak kedvezményeit a következő évben is automatikusan élvezheted. Az adott drágakőhöz tartozó előnyök további megtartásához a szükséges éves költés 50%-át el kell érni. Például: 2023. évben elköltöttél 300.000 Ft-ot, így megszerezted a smaragdot és a vele járó előnyöket, melyeket a 2024. évben is élvezhetsz. Ha azonban nem használod az előnyöket és 2024-ben nem költesz el legalább 150.000 Ft-ot, úgy 2025-ben már nem leszel jogosult a drágakő előnyeire.

Tagsági programunk fejlesztése, így a kezelésekhez kapcsolódó információk és egyéb kényelmi funkciók kialakítása folyamatos. A program a nálunk igénybe vett kezeléseid mellett a nálunk vásárolt termékekre is kiterjed, melyeket hamarosan már online is megvásárolhatsz.